Brug rabatkoden "løven" i dag og få 10% rabat på dit køb!!1

Brug rabatkoden "løven" i dag og få 10% rabat på dit køb!!!

TheCurve ApS
Øster Alle 56
2100 København Ø
+45 24272343
info@thecurve.dk

CVR: 36704853

Privatlivspolitik

Håndtering af personlig information

Vi beder dig om at oplyse dine opdaterede og korrekte personoplysninger, når du shopper på THECURVE.DK. Informationerne vil blive behandlet hver gang du opretter en medlemskonto eller foretager et køb på vores hjemmeside.

Når du accepterer vores Betalingsbetingelser og Sikkerhedsforanstaltninger, giver du samtykke til at vi indsamler og behandler de oplysninger, du selv angiver, for at kunne sikre god og sikker service i forbindelse med dit køb. Vi behandler selvfølgelig dine oplysninger med maksimal fortrolighed i forhold til sikkerhed, og vi garanterer at dine personoplysninger kun vil være tilgængelig for relevante medarbejdere, som skal have adgang til dine oplysninger i forbindelse med deres arbejde hos THECURVE.DK jf. den svenske Persondatalov (1998) (PUL 1998:204).

Såfremt dine oplysninger er ukorrekte, ikke fyldestgørende eller relevante kan du bede om at få dem slettet. I så fald bedes du kontakte vores kundeservice-afdeling for at få det ændret.

Nærmere information om vores Sikkerhedsforanstaltninger

THECURVE.DK kræver at du er mindst 18 år gammel før du kan bruge vores services. Derfor beder vi dig om at du oplyser din fødselsdato når du åbner en ny medlemskonto.
Vi forbeholder os retten til at annullere ordrer eller medlemskonti, hvor oplysningerne ikke stemmer overens med de tidligere nævnte guidelines. Desuden vil vi forbeholde os retten til at annullere ordrer eller medlemskonti, som ikke ligger indenfor vores leveringsområder. THECURVE.DK leverer til følgende lande: Danmark, Grønland, Sverige, Norge, Finland, Island, Tyskland og Storbritannien.